FRA ENGELSK TIL NORSK. OG FANTASTISKE SKITURER I DOLOMITTENE.

Skitur i Dolomittene

Skitur i Dolomittene

Det er en stund siden jeg har lagt ut noe på blog’en, skal prøve å være litt flinkere fremover.
Jeg driver og gjør om hele nettsiden fra engelsk til norsk, så fra nå blir blog’en også på norsk. Men det vil ta litt tid før alle sidene er oppdatert da jeg er litt for glad i å være ute og litt for lite glad i å sitte foran dataen.
 
Mesteparten av januar og frem til nå har jeg vært i Alpene og hatt fokus på verdenscup i skialpinisme. Denne idretten kom brått på meg i fjor, men siden det har gått såpass bra, siden jeg synes det er veldig motiverende å trene, siden jeg synes det er kjempegøy å konkurrere og siden jeg har tid og anledning til å satse litt tenkte jeg at jeg kan prøve og se om det kan bli noe av dette. I januar har det vært worldcup i Sveits og Frankrike og denne helga skulle det være i Dolomittene i Italia, men snøen satte en effektiv stopper for det. Det var meldt 1,5m med snø og skredfare 5 så arrangørene, sammen med ISMF, valgte derfor å utsette konkurransen til neste helg. Vi evakuerte Dolomittene og dro til Gressoney for å få noen bra treningsdager her. Det har vi fått! Men jeg skal jobbe (og kanskje prøve meg i en konkurranse i langrenn neste helg) så det blir ikke WC på meg. Å kjøre de 140milene frem og tilbake til Dolomittene enda en gang til er jeg heller ikke spesielt gira på. Nederst er en film fra worldcupen i Courchevel.

Poenget med dette blog-innlegget var egentlig å si at dagene i Dolomittene ble brukt effektivt til å oppdage og bli kjent i et helt fantastisk område for skiturer. Så neste år, da setter jeg opp turer her. Hva med en Haute Route Dolomittene? Legger ved noen bilder som kanskje kan inspirere…

 

Tre Cime de Lavaredo

Tre Cime de Lavaredo

Sasso di Sesto

Sasso di Sesto

 

Leave a Reply