TURER I HURRUNGANE OG JOTUNHEIMEN MED FJELLFØRER

På toppen av Søre Dyrhaugstind

På toppen av Søre Dyrhaugstind


Hurrungane er Norges mest alpine fjellområde med høye, spisse topper, lange rygger og alpine breer. Et eldorado for tinderangling og fjellklatring. Vi guider på alle toppene og de flotteste ryggtraversene i Hurrungane. Og ølen smaker sjeldent så godt som på trappa på Turtagrø etter en fin fjelltur.


Hurrungane byr på alt fra enkle fjellturer til lange alpine klatreruter. De mest kjente føringsturene er Store Skagastølstind, Skagastølsryggen og Austadbotntind. Men vi fører ofte Austadbotntindtraversen, Styggedalsryggen og Dyrhaugsryggen fra Bandet. Her er for for en hver!

Vi kan også tilby turer til andre områder i Jotunheimen som f.eks Smørstabbtindene, topper rundt Leirvassbu med mer.Om du ønsker kan vi lage opplegg over en eller flerere dager for deg. Ikke nøl med å ta kontakt så drøfter vi forskjellige alternativer.

HER FINNER DU MER INFO OM STORE SKAGASTØLSTIND

HER FINNER DU MER INFO OM SKAGASTØLSRYGGEN

Styggedalsryggen

Styggedalsryggen

Detaljer
Utgangspunkt: Turtagrø
Varighet: Avhenger av tur.
Når: Juni til første halvdel av september.
Forkrav: Du trenger ikke klatreerfaring, men du bør være komfortabel med å ferdes i utsatt terreng. Om du aldri har klatret før anbefaler vi en kort innføring i klatring i forkant av turen.
Antall gjester: 1-2 pr fører på klatreturene, opp til 6 på de enklere turene.
Pris: Fra 4.500,- pr fører pr dag
Inkludert i prisen er fører, alle hans kostnader og nødvendig sikkerhetsutstyr du evt trenger å låne av oss. 

På Austadbotntind

På Austadbotntind

 

Leave a Reply