TOPPTURER MED GUIDE

Ferske spor på Kirketaket i Romsdalen

Ferske spor på Kirketaket i Romsdalen


Alpine skiturer kan gi deg unike muligheter, utfordringer og fantastiske opplevelser i vinterfjellet. Kombinasjonen med fjord og vinterkledde fjell slik som vi har mange steder i Norge er helt unik.


Alpine skiturer, topptur eller randonee – kjært barn har mange navn – har økt voldsomt i popularitet de siste årene. Dette er en ganske ung ”sport” i Norge, men de i Alpelandene har lange tradisjoner for å gå til fjells med alpint skiutstyr. De siste årene har nordmenn for alvor fått øynene opp for hvilke muligheter dette gir og flere og flere går på ”topptur”. Vinterfjellet kan være krevende, spesielt i forhold til vurdering av snø og skred. Og leie en fjellfører er en god investering, spesielt for sikkerheten, men også for å finne den beste snøen og få mest mulig ut av turen. 

På ski i Lofoten

På ski i Lofoten

Romsdalen, Sunnmøre, Hemsedal, Sogn, Lofoten eller Lyngen – vi guider de fleste stedene i Norge på forespørsel.  Vennligst ta kontakt for mer info. Vi finner turer som passer deg og gruppa din, både i forhold til ferdigheter, form og erfaring. Vi kan også være behjelpelige med å organisere reise, bo og bespisning.

Detaljer
Når: Januar til medio mai
Antall gjester: Maks 6-8 pr fører
Sikkerhetsutstyr: Skredutstyr (sender/mottaker, spade og søkestang) er obligatorisk
Pris: Fra 3500,- pr dag
Prisen inkluderer fører og evt lån av sikkerhetsutstyr

Flott nedkjøring fra Kolåstind på Sunnmøre

Flott nedkjøring fra Kolåstind på Sunnmøre

Leave a Reply